Cautare

5481 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor educatori" (3.56 secunde)
2.210/2006, modificat si completat cu Ordinul 1.123/2007 si Ordinul 521/2007, contribuabilii persoane juridice cu domiciliul fiscal in judetul Bihor pot utiliza metoda de depunere a declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta ca metoda alternativa.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, mai multe verificari privind modul de aprovizionare si comercializare la mai multe societati care se ocupa de prelucrarea si valorificarea metalelor pretioase.
De asemenea, IJPC Bihor a tinut sa sarbatoreasca, impreuna cu elevii de la "Partenie Cosma", cei 15 ani de la infiintarea institutiei. Cristiana Bigan, sefa Inspectoratului Bihor al ANPC, ne-a declarat ca a ales Colegiul Economic din Oradea intrucat institutia de invatamant este mai aproape de inima sa.
Liviu Inacu, trezorierul-sef al Trezoreriei Judetene Bihor, anunta ca obligatiile fiscale datorate la bugetul de stat, prevazute in Ordinul presedintelui ANAF nr. ... Codurile IBAN aferente conturilor unice sunt publicate pe site-ul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor:
Organele vamale bihorene si Garda Financiara Bihor au format echipaje comune, care stau zi si noapte in Vama Bors si Salonta si monitorizeaza tot ce intra, orice transport in regim intracomunitar.
Organele vamale bihorene si Garda Financiara Bihor au format echipaje comune, care stau zi si noapte in Vama Bors si Salonta si monitorizeaza tot ce intra, orice transport in regim intracomunitar.
Din "echipa lui Bolojan" fac parte, alaturi de liberali ca Lucia Varga, Mihai Manea, Dan Octavian sau Daniel Negrean, si nume cunoscute ale vietii publice locale, cum ar fi Hadrian Borcea, coordonator al SMURD Bihor, Paul Iacobas, director programe de turism la CRSE, Ramona Novicov, critic de arta si specialist in monumente istorice, Nicolae Morgovan, presedintele BNS Bihor, Dacian Palladi, consultant in afaceri, si Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu", pana nu demult potential candidat al PD-L pentru postul de primar.
Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri, la hotelul Dacia-Continental, a doua editie a conferintei "Turismul romanesc actual si in perspectiva".
Emil Guias, director executiv adjunct in cadrul DGFP Bihor, ne-a declarat ca evaziunea fiscala pe acest sector economic este greu de combatut. ... Lucram la acest caz cu DIICOT Bihor.
In Bihor, inca de anul trecut, un investitor strain tatoneaza zona Salonta pentru a-si amplasa o astfel de fabrica.
Liviu Naste (foto), directorul executiv al Oficiului Judetean de Consultanta Agricola Bihor, prezent la seminar, ne-a declarat ca MADR a gandit aceasta lege de mai multi ani, insa numai acum, practic, lucrurile se creioneaza clar si Camerele Agricole s-ar putea infiinta pana la finele anului.
Astfel, in luna iulie in Bihor exista 6.366 de someri inregistrati, dintre care 2.788 sunt femei.
Camera de Comert si Industrie Bihor organizeaza, in perioada 2-5 septembrie, impreuna cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, la Mangalia un seminar privind protectia marcilor. ... Pentru rezolvarea problemelor organizatorice, CCI Bihor roaga doritorii sa comunice intentia de participare cu/fara insotitor pana cel mai tarziu 4 august.
Ilie Olari, sef divizie la Garda Financiara Bihor, ne-a declarat ca anul acesta comisarii bihoreni au efectuat mai multe controale in magazinele chinezesti din Oradea si din Bihor, unde au gasit nereguli la documentele de provenienta ale produselor comercializate.
Pentru a fluidiza accesul la ghiseele Administratiilor Financiare si a Trezoreriei, Directia Generala a Finantelor Publice Bihor vine in intampinarea celor care trebuie sa plateasca taxa de poluare auto.
Acciza este de 0,27 lei/litru, iar sprijinul financiar este de 0,65 lei/litru si se acorda pe baza unor adeverinte eliberate de Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala Bihor.
In cursa pentru reabilitarea tronsonului care face legatura dintre Oradea si limita judetului Bihor, 67 km (DN 19), s-au inscris: ... Pentru reabilitarea tronsonului la limita judetelor Bihor si Satu Mare, 47 km (DN 19), s-au inscris:
Membrii Filialei Bihor a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania au marcat, ieri, la sediul institutiei cea de a VI-a editie a "Zilei Nationale a Contabilului Roman", sarbatoare care a fost organizata la toate filialele din tara.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. ... Smaranda Scridon, sefa DGFP Bihor, informeaza ca nu fac obiectul ordinului contractele incheiate pentru activitati desfasurate in afara teritoriului Romaniei.
Intrucat exista o neintelegere accentuata pe piata vanzarii si cumpararii de imbobile sau constructii noi, Directia Finantelor Publice Bihor doreste sa faca unele precizari.
google-analytics.com